Αναζήτηση ασφάλειας αυτοκινήτου από το Viva

Η ιστοσελίδα Viva, ένα από τα πιο γνωστά Ελληνικά sites, πρόσφατα ενσωμάτωσε μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου. Σήμερα λοιπόν, εμείς θα προσπαθήσουμε να δούμε πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσει κανείς την αναζήτηση για να βρεί αυτό που θέλει που δεν είναι άλλο από την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Καταρχήν θα πρέπει να πούμε πως είναι μια πολύ όμορφη ιστοσελίδα και όσο αφορά την αναζήτηση έχουν και την σχετική εμπειρία. Μπαίνοντας λοιπόν στο site, η μάσκα αναζήτησης είναι το πρώτο που θα συναντήσουμε και θα την χρησιμοποιήσουμε αμέσως.

Ασφαλεια αυτοκινητου viva

Θα πρέπει να επιλέξουμε την μάρκα του αυτοκινήτου από το πρώτο πεδίο και έπειτα το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Επιλογή μάρκας αυτοκινήτου

Ασφαλεια αυτοκινητου μάρκα

Επιλογή μοντέλου

Ασφαλεια αυτοκινητου μοντέλο

Επιλέγουμε με τον ίδιο τρόπο το καύσιμο του αυτοκινήτου, το έτος κατασκευής και τα κυβικά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως παραπάνω.

Ασφαλιστρα αυτοκινητου

Αφού βεβαιωθούμε ότι έχουμε δώσει τα σωστά στοιχεία του αυτοκινήτου πατάμε το κουμπί “Συνέχεια”

Η ιστοσελίδα θα μας μεταφέρει μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα στα αποτελέσματα με τις προσφορές για φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, ταξινομημένες κατά τιμή από την φθηνότερη προς αυτή με την μεγαλύτερη τιμή.

Οι πρώτες τιμές που θα δούμε είναι κατά προσέγγιση για να πάρουμε μια πρώτη ιδέα που θα κινηθούμε, και αφορούν το βασικό πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου το οποίο μας παρέχει ασφάλιση για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Χρησιμοποιώντας το μενού που δείχνει το κόκκινο βελάκι στην εικόνα παρακάτω μπορούμε να επιλέξουμε να δούμε προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου με περισσότερες καλύψεις όπως πυρός ή κλοπής, ή ακόμη και μικτής ασφάλισης αυτοκινήτου. Επίσης υπάρχουν και επιλογές για επιπλέον καλύψεις όπως νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων, προσωπικού ατυχήματος, φυσικά φαινόμενα, μερική κλοπή και οδικής βοήθειας.

Ασφαλιστρα αυτοκινητου πακέτα

Εαν διαμορφώσουμε και βρούμε την ασφάλεια που μας εξυπηρετεί τότε θα πατήσουμε συνέχεια και θα δώσουμε κάποια επιπλέον στοιχεία του αυτοκινήτου που χρειάζονται για να πάρουμε μια καινούρια  τελική τιμολόγηση.

Εαν αποφασίσουμε να αγοράσουμε την ασφάλεια αυτοκινήτου τότε μόνο θα δώσουμε τα στοιχεία μας. Η αγορά γίνεται όπως κάθε άλλη αγορά προιόντος ή υπηρεσίας στο ίντερνετ. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με πιστωτική κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση.

Τόσο εύκολα, τόσο απλά, τόσο γρήγορα!!!